Denna kurs är inte öppen för anmälan.

Coach My Life - Bli ditt Bästa Jag!

Gå från nuläge till önskat läge med din egen coach! Få verktyg, övningar och coaching som utvecklar ditt självledarskap.

Coach My Life
 – onlinekurs för kvinnor i karriären som behöver en coach! 


Är du en kvinna i karriären som skulle vilja få en mer stressfri tillvaro, känna dig trygg i din ledarroll och stärka din självkänsla? Du kanske känner dig stressad och får inte tiden att räcka till. Balansen mellan arbete och familj kan vara svår att hantera. Du skulle vilja ha tid att reflektera över dig själv och få stöd av en coach. Men du har troligen inte haft tid att leta rätt på en coach, än mindre avsätta tid för att gå till en coach.


Då är Coach My Life kursen precis rätt för dig!

Jag kan hjälpa dig på vägen
Jag vill stötta dig som känner att du sitter fast i ekorrhjulet och inte kommer någonstans i din egen utveckling. Jag vill att du ska känna dig balanserad och tillfreds med livet och få tid för din egen reflektion och återhämtning. Du ska få tillgång till en coach utan att det tar för mycket tid eller pengar i anspråk.

I denna onlinekurs får du tillgång till många olika övningar och verktyg från din digitala coach för att du ska nå dina mål. Du kommer att identifiera ditt nuläge, hitta dina drivkrafter, få insikt om dina värderingar, sätta mål och göra en konkret handlingsplan över ditt liv. Du kommer att stärka din självkänsla, minska din stress och må bättre. Du har din coach med dig hela vägen! 


Du får en fri förhandstitt om upplägget på denna kurs - kolla längre ner i kursprogrammet!


Allt detta ingår i Coach My Life:

🔹Onlinekurs 7 kapitel
🔹Övningar och verktyg
🔹Drivkraftsanalys (värde 4.500 kr)
🔹3 coachsamtal (värde 3.600 kr)För vem?

Coach My Life onlinekurs riktar sig till dig som är kvinna i karriären som har svårt att få ihop balansen i livet och skulle behöva en coach som stöd. Du kanske inte har tid eller råd att anlita en coach som du träffar regelbundet.  Om du känner igen dig på de flesta av dessa punkter så är du rätt person för Coach My Life kursen!

🔹Är kvinna i karriären.
🔹Har personalansvar och räcker inte till i ditt ledarskap.  
🔹Känner dig stressad.
🔹Får inte tiden att räcka till.
🔹Inte hinner reflektera över dig själv.
🔹Saknar balans i livet.
🔹Skulle vilja ha en personlig coach, men har inte tid.


  Vad kommer du att uppnå? 

  Coach My Life onlinekurs hjälper dig att utveckla ditt självledarskap.
  Efter avslutad kurs kommer du att:  

🔹Ha skapat en konkret handlingsplan över ditt liv.
🔹Ha en starkare självkänsla.
🔹Fått insikt om dina värderingar och syfte i livet.

🔹Veta vad som motiverar dig mest.
🔹Hantera stress bättre och få bättre balans i livet.
🔹Hittat lösningar på dina problem.
🔹Känna dig autentisk och genuin i din ledarroll.  
🔹Få ett ökat välmående.


Välkommen att påbörja din resa till att bli ditt Bästa Jag!

Inte säker ännu? 
Anmäl ditt intresse NU till Coach My Life! Bestäm dig senare.

Endast 14 platser per kurs.

⭐️ Så här ser kursprogrammet ut! ⭐️

Louise Mebius

Hej,

Jag är certifierad EQ-konsult, Reiss Motivation Master och ICF-certiferad coach. Jag har arbetat med att utvärdera och utveckla den emotionella intelligensen hos chefer och medarbetare i 14 år. Jag brinner för att utveckla självledarskapet för att skapa större engagemang och motivation på arbetsplatsen. Att coacha andra till att hitta sina mål och drömmar är en fantastiskt givande uppgift. Jag blir lika glad varje gång som mina klienter får nya insikter och gör mentala framsteg!


Monika

Teamchef

"Jag rekommenderar starkt denna onlinekurs i självledarskap för dig som behöver lite vägledning i livet. Detta är bra sätt att få coachning digitalt utan att behöva anlita en privat coach. Jag fick så mycket hjälp av alla coachande frågor som gjorde att jag fick tänka till om mig själv."

Michaela

Logistikchef

"Coachingen ger mig möjlighet till att observera och reflektera över mina egna sätt att agera som ledare och jag får fantastisk support i att hitta vägar att ta mig från mitt nuvarande läge till mitt önskade läge."

 
⭐️ Coach My Life är en investering i dig själv! ⭐️


Alla priser ex moms. Efter betalning får du ett kvitto med moms att lämna in till din arbetsgivare.
Hör av dig om du hellre vill betala mot faktura. För bokningar för 5 personer eller fler, kontakta mig för offert.

Kontakt: louise.mebius@inspiro-eq.se


Nöjd kundgaranti 
Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Om du går kursen och visar mig dina framsteg inom 30 dagar från det du har signat upp dig och ändå inte är nöjd - då får du pengarna tillbaka. Jag vill att du ska investera tid i denna kurs och garanterar att du får resultat om du gör det. 

Enligt distansavtalslagen har du 2 veckors ångerrätt under förutsättning att du inte har loggat in. Men om du skulle känna att den här kursen inte är för dig, så får du 7 dagars garanti även om du har loggat in på kursen och kan visa att du har gjort uppdragen i kapitel 0 och 1. 

Välkommen att börja din resa till till att bli ditt
⭐️Bästa Jag!⭐️